Credit Risk Modelling

Peter Baláži,
Specialista v oblasti kreditního rizika bankovních institucí
Datum
17.10.2023
Lektor
Peter Baláži
Začátek
14:00
Místo
Sanduga
Trvání
6 hodin
Stav

Volno

Cena kurzu

8 750 

Nejsme plátci DPH

Cena je konečná. V ceně kurzu je již zahrnuta zážitková gastronomie.

Cíl

Pokročilejší postupy řízení kreditního rizika vyžadují vývoj a následnou implementaci statistických metod a modelů, které výrazným způsobem snižují rizikovost portfolia, náklady na kapitál či výši opravných položek. Cílem tohoto kurzu je prezentovat statistické modely nejčastěji používané k řízení úvěrového rizika v bankovním prostředí.

Peter-Balazi-Lektor-Amenity-Academy

Obsah

  • Typy modelů a kvant. přístupy v řízení kreditního rizika
  • Matematické minimum - jak na modely a datamining
  • Popis různých use cases
    • schvalovací procesy - odhady PD
    • Dodatečné algoritmy využitelné v schvalování
      • ověřování příjmů, výdajů
      • rychlost zaúvěrování
      • geodata a jiné externí zdroje
    • Risk based pricing a akceptace úvěru
    • Collections
    • IFRS9 – Markov, odhady PD, LGD, EAD
    • Basel a kapitál – PD, LGD, EAD, EL

Místo

Restaurace SANDUGA pod vedením šéfkuchaře Martina Jonáše je situovaná v samém srdci Karlína na Karlínském náměstí. Podstatou zdejší fusion kuchyně je empatické spojení kulinářských tradic Evropy a Asie. Sanduga klade velký důraz na kvalitu surovin, jejich zpracování, prezentaci i následný servis. A to vše v nezapomenutelné fine diningové atmosféře.

Menu

  • Welcome drink
  • Výběr luxusních kanapek
  • Coffee break & Cake
  • Luxusní zážitkové degustační menu s vinným párováním
  • Kávové nápoje
  • Nealkoholické nápoje

Praktické informace

Jaký je počet účastníků kurzu?

Z důvodu zachování konceptu Amenity Academy je maximální kapacita tohoto kurzu stanovena na 12 účastníků. Jejich minimální počet pro pořádání kurzu je 6.

Je pro účastníky stanoven dress-code?

Ano je. Vzhledem k faktu, že se akce koná v luxusní restauraci, je doporučen dress-code SEMI-FORMAL či BUSINESS FORMAL.

Mohu do restaurace přijít s časovým předstihem?

Restaurace bude na kurz i jeho účastníky připravena půl hodiny před jeho začátkem. Abyste se v klidu usadili, doporučujeme přijít o 10 minut dříve.

Bude během kurzu nějaké občerstvení?

V ceně kurzu je již zahrnuto degustační menu s vinným párováním, kávové i nealkoholické nápoje. Můžete se těšit na ochutnávku toho nejlepšího, co daná restaurace nabízí.

Jak mám postupovat v případě potravinové alergie?

V ceně kurzu je již zahrnuto degustační menu s vinným párováním, kávové i nealkoholické nápoje. Můžete se těšit na ochutnávku toho nejlepšího, co daná restaurace nabízí.

Budu v průběhu kurzu potřebovat notebook?

Ne, nebudete. Na začátku kurzu od nás obdržíte všechny potřebné materiály k danému tématu i psací potřeby.

Kde bude kurz probíhat?

Adresa

SANDUGA Fusion Restaurant, Karlínské náměstí 238/6, Praha 8, 186 00

Kontakt

www.sanduga.cz, info@sanduga.cz, +420 773 938 433

Mapa