Řízení kreditního rizika – RETAIL

Peter Baláži,
Na volné noze
Datum
7.9.2022
Lektor
Peter Baláži
Začátek
15:00
Místo
Grand Cru
Trvání
5 hodin
Stav

Volno

Cena kurzu

10 900 

Nejsme plátci DPH

Cena je konečná. V ceně kurzu je již zahrnuta zážitková gastronomie.

Cíl

Kurz je zaměřený na řízení kreditního rizika pro retailový segment. Úvodní část kurzu se věnuje definicím a vysvětlení nevyhnutných pojmů, způsobem identifikace a měření tohoto rizika. Podstatná část kurzu se zaobírá samotným řízením kreditního rizika, zejména postupy zaměřenými na poskytování, správu a vymáhání úvěrů včetně reportingu.

 

Obsah

  • Definice kreditního rizika
  • Role risk managera
  • Identifikace kreditního rizika
  • Měření kreditního rizika
  • Řízení kreditního rizika
  • Schvalovací proces , 3 pilíře retailového schvalování - platební kapacita, modely, rozhodovací pravidla
  • Vymáhací proces
  • Reporting

Místo

Zážitková restaurace Grand Cru sídlí v historickém domku s malebným dlážděným nádvořím, klade velký důraz na kvalitu surovin, jejich zpracování, prezentaci a následný servis i přátelskou atmosféru. Pod vedením šéfkuchaře Svatopluka Hemmera a provozovatele Libora Pavlíčka pravidelně získává řadu ocenění a doporučení od uznávaných gastronomických průvodců jako je Michelin, Maurerův výběr nebo TopLife Czech.

Menu

  • Welcome drink
  • Výběr luxusních kanapek
  • Luxusní 3chodové menu šéfkuchaře Svatopluka Hemmera s vinným párováním
  • Kávové nápoje
  • Nealkoholické nápoje

Praktické informace

Jaký je počet účastníků kuru?

Z důvodu zachování konceptu Amenity Academy je maximální kapacita tohoto kurzu stanovena na 15 účastníků. Jejich minimální počet pro pořádání kurzu je 5.

Je pro účastníky stanoven dress-code?

Ano je. Vzhledem k faktu, že se akce konají v luxusních podnicích, je doporučen dress-code SEMI-FORMAL či BUSINESS FORMAL.

Mohu do restaurace přijít s časovým předstihem?

Restaurace jsou na kurz i jeho účastníky připraveny půl hodiny před jeho začátkem. Abyste se v klidu usadili, doporučujeme přijít o 15 minut dříve.

Bude během kurzu nějaké občerstvení?

V ceně kurzu je již zahrnuto degustační menu s vinným párováním, kávové i nealkoholické nápoje. Můžete se těšit na ochutnávku toho nejlepšího, co daná restaurace nabízí.

Jak mám postupovat v případě potravinové alergie?

Pokud máte potravinovou alergii nebo intoleranci, neváhejte nás o tom informovat v poznámce během objednávky nebo kdykoliv později na e-mailu info@amenityacademy.cz. My zařídíme, aby vše proběhlo bez komplikací.

Budu v průběhu kurzu potřebovat notebook?

Ne, nebudete. Na začátku kurzu od nás obdržíte všechny potřebné materiály k danému tématu i psací potřeby.

Kde bude kurz probíhat?

Adresa

Grand Cru, Lodecká 1181/4, 110 00 Praha 1

Kontakt

www.grand-cru.cz, info@grand-cru.cz, +420 775 044 076

Mapa