Schvalovací proces

Peter Baláži,
Specialista v oblasti kreditního rizika bankovních institucí
Datum
11.10.2022
Lektor
Peter Baláži
Začátek
14:00
Místo
Divinis
Trvání
6
Stav

Volno

Cena kurzu

8 500 

Nejsme plátci DPH

Cena je konečná. V ceně kurzu je již zahrnuta zážitková gastronomie.

Cíl

Konečnému schválení bankovního úvěru předchází posouzení úvěruschopnosti žadatele. Každá banka vyhodnocuje rizika trochu odlišně a prověřování klientů je z důvodu zneužití zahalené rouškem tajemství. Nicméně postupy a modely, které banky používají jsou logicky v mnohém podobné. Cílem kurzu je společně s účastníky projít jednotlivými kroky úvěrového procesu a detailně diskutovat smysl a pořadí těchto kroků i dat potřebných k jejich realizaci.

Obsah

  • Základní pojmy (underwritingu, úvěruschopnost, bonita)
  • Data & datové zdroje (interní data, externí data)
  • Rejstříky (BRKI, NRKI, SOLUS, CRÚ, registr exekucí, insolvenční rejstřík atd.)
  • Výpočet platební kapacity a možnosti ověřování příjmů
  • Skóringové modely a jejich aplikace v praxi (aplikační vs. behaviorální)
  • Rozhodovací pravidla, pořadí a automatizace jednotlivých kroků/kontrol
  • Reporting úvěrového procesu

Místo

Restaurace Divinis Zdeňka Pohlreicha představuje italské jídlo v té nejlepší podobě a právem patří mezi nejlepší restaurace v Praze. Nenápadný podnik s nabídkou luxusních italských pokrmů a regionálních vín nacházející se v samém srdci Prahy pravidelně získává ocenění dle nejrůznějších gastronomických žebříčků. V roce 2021 získala restaurace michelinské ocenění Bib Gourmand (výjimečné jídlo za rozumnou cenu).

Menu

  • Welcome drink
  • Výběr luxusních kanapek
  • Coffee break & Cake
  • 3chodové zážitkové menu s vinným párováním
  • Neomezená konzumace kávových nápojů
  • Neomezená konzumace nealkoholických nápojů

Praktické informace

Jaký je počet účastníků kuru?

Z důvodu zachování konceptu Amenity Academy je maximální kapacita tohoto kurzu stanovena na 15 účastníků. Jejich minimální počet pro pořádání kurzu je 5.

Je pro účastníky stanoven dress-code?

Ano je. Vzhledem k faktu, že se akce konají v luxusních podnicích, je doporučen dress-code SEMI-FORMAL či BUSINESS FORMAL.

Mohu do restaurace přijít s časovým předstihem?

Restaurace bude na kurz i jeho účastníky připravena půl hodiny před jeho začátkem. Abyste se v klidu usadili, doporučujeme přijít o 10 minut dříve.

Bude během kurzu nějaké občerstvení?

V ceně kurzu je již zahrnuta zážitková gastronomie, kávové i nealkoholické nápoje. Můžete se těšit na ochutnávku toho nejlepšího, co daná restaurace nabízí.

Jak mám postupovat v případě potravinové alergie?

Pokud máte potravinovou alergii nebo intoleranci, neváhejte nás o tom informovat v poznámce během objednávky nebo kdykoliv později na e-mailu info@amenityacademy.cz. My zařídíme, aby vše proběhlo bez komplikací.

Budu v průběhu kurzu potřebovat notebook?

Ne, nebudete. Na začátku kurzu od nás obdržíte všechny potřebné materiály k danému tématu i psací potřeby.

Kde bude kurz probíhat?

Adresa

Divinis, Týnská 21, 110 00 Praha 1

Kontakt

www.divinis.cz, info@divinis.cz, +420 220 510 951

Mapa