Rizika investičních společností

Marek Fér,
Člen představenstva ČSOB AM
Datum
8.6.2022
Lektor
Marek Fér
Začátek
15:00
Místo
Grand Cru
Trvání
6 hodin
Stav

Volno

Cena kurzu

10 900 

Nejsme plátci DPH

Cena je konečná. V ceně kurzu je již zahrnuta zážitková gastronomie.

Cíl

Cílem kurzu je poskytnout přehled rizik, kterým čelí investiční společnosti při správě portfolií a investičních fondů. Účastníci získají zejména přehled postupů, jak řídit tržní a úvěrová rizika v jednotlivých portfoliích i přehled regulatorních požadavků. Významná část kurzu je věnována i řízení operačních rizik, které vznikají jak na úrovni investiční společnosti tak v jednotlivých fondech.

Obsah

  • Typy rizik v investiční společnosti
  • Rizika investiční společnosti a rizika spravovaných aktiv
  • Regulatorní rámec, rozdílné právní formy spravovaných aktiv a sledování plnění regulatorních limitů
  • Nastavení interních limitů a systému pro jejich sledování
  • Operační riziko, evidence ztrát
  • Rizika outsourcingu
  • Kontrola oceňování aktiv a výkonnosti
  • Business continuity management
  • Řízení rizik nových produktů

Místo

Zážitková restaurace Grand Cru sídlí v historickém domku s malebným dlážděným nádvořím, klade velký důraz na kvalitu surovin, jejich zpracování, prezentaci a následný servis i přátelskou atmosféru. Pod vedením šéfkuchaře Svatopluka Hemmera a provozovatele Libora Pavlíčka pravidelně získává řadu ocenění a doporučení od uznávaných gastronomických průvodců jako je Michelin, Maurerův výběr nebo TopLife Czech.

Vzdělávání-podtržené-zážitkovou-gastronomií

Menu

  • Welcome drink
  • Výběr luxusních kanapek
  • Luxusní 3chodové menu šéfkuchaře Svatopluka Hemmera s vinným párováním
  • Kávové nápoje
  • Nealkoholické nápoje

Praktické informace

Jaký je počet účastníků kuru?

Z důvodu zachování konceptu Amenity Academy je maximální kapacita tohoto kurzu stanovena na 10 účastníků. Jejich minimální počet pro pořádání kurzu je 5.

Je pro účastníky stanoven dress-code?

Ano je. Vzhledem k faktu, že se akce konají v luxusních podnicích, je doporučen dress-code SEMI-FORMAL či BUSINESS FORMAL.

Mohu do restaurace přijít s časovým předstihem?

Restaurace jsou na kurz i jeho účastníky připraveny půl hodiny před jeho začátkem. Abyste se v klidu usadili, doporučujeme přijít o 15 minut dříve.

Bude během kurzu nějaké občerstvení?

V ceně kurzu je již zahrnuto degustační menu s vinným párováním, kávové i nealkoholické nápoje. Můžete se těšit na ochutnávku toho nejlepšího, co daná restaurace nabízí.

Jak mám postupovat v případě potravinové alergie?

Pokud máte potravinovou alergii nebo intoleranci neváhejte nás o tom informovat v poznámce během objednávky nebo kdykoliv později na e-mailu info@amenityacademy.cz. My zařídíme, aby vše proběhlo bez komplikací.

Budu v průběhu kurzu potřebovat notebook?

Ne, nebudete. Na začátku kurzu od nás obdržíte všechny potřebné materiály k danému tématu i psací potřeby.

Kde bude kurz probíhat?

Adresa

Grand Cru, Lodecká 1181/4, 110 00 Praha 1

Kontakt

www.grand-cru.cz, info@grand-cru.cz, +420 775 044 076

Mapa